Accessoires voor liften

EdmoLift produceert een scala aan accessoires, die extra waarde toevoegen aan uw investering. Op deze pagina staan illustraties van de meest voorkomende accessoires waar wij onze producten mee uit kunnen rusten. Er zijn een aantal belangrijke zaken die bij de selectie en plaatsing van accessoires en het milieu van de heftafel moeten worden overwogen. 

  • Zal er iemand op de heftafel staan?
  • Zal de heftafel in een put worden geïnstalleerd?
  • Zal de heftafel overreden worden in gesloten stand?
  • Zal de heftafel binnen of buiten geïnstalleerd worden?
  • Zal de hefatel erg intensief gebruikt worden?
  • Zal additionele beveiliginskenmerken nodig zijn om de heftafel?
  • Zal de heftafel verplaatst moeten worden?
  • Zal de lading op het platform moeten draaien?

HD-executie van de tafel bij intensief gebruik

Heftafels zijn standaard voorzien voor goed en langdurig 'normaal' gebruik. Bij intensief gebruik met zware lasten, hoge snelheid of wanneer de heftafel in een moeilijke omgeving staat, wordt meer van de hefatel vereist. De HD-uitvoering moet worden gebruikt wanneer het aantal wendingen van de lift de 10.000 per jaar of 10 uur per dag overschrijdt. De uitvoering wordt geleerd met kogellagers, bewerkte schachten, smeernippels in alla leidingen en afvoer van de cilinders naar de tank.

 

 

Reling met poort
Reling met poort
Accessoires voor liften

Wiel frame
Voorzien van wielen, waardoor het lift platform mobiel wordt. Het frame van de trolley bestaat uit twee draaibare, geremde zwenkwielen en twee vaste wielen.
Wiel frame

Truck handling chassis
Een Truck handling chassis schakelt de heftafel eenvoudig, zodat het gemakkelijk met een voorheftruck of handpallettruck vervoert kan worden.
Truck handling chassis

Traanplaat
De traanplaat minimaliseert het risico dat de vracht van het tafel oppervlak kan glijden. De traanplaat is zeer geschikt voor elke buitenlocatie.
Traanplaat

Eindschakelaar
Een eindschakelaar stopt heffen op vooraf ingestelde hoogte. Dit maakt een heftafel volledig instelbaar.
Eindschakelaar

Handmatige laadklep
Voor het overbruggen van de kloof tussen de heftafel en het laadperron of voertuig, kan ervoor worden gekozen om de laadklep handmatig te bedienen. Deze optie wordt vooral gebruikt op de vrachtwagen laders.
Handmatige laadklep

Hydraulische laadklep
Voor het overbruggen van de kloof tussen de heftafel en het laadperron of voertuig kan ervoor worden gekozen om een laadklep hydraulisch te bedienen. Deze optie wordt vooral gebruikt op de vrachtwagen laders.
Hydraulische laadklep

Mechanische stops
Voor installaties waar het platform gelijk is met de vloer of de grond omhoog staat, kan de tafel worden uitgerust met zware bouten die bestand zijn tegen zware belasting.
Mechanische stops

Veiligheidshek
De optie van een veiligheidshek is een 1100 mm hoge rail met een tussenrail en een 150 mm hoge plint-plaat. Dit veiligheidshek wordt aanbevolen als een heftalel wordt gebruikt door personen of als goederenlift die moet heffen tussen verschillende niveaus.
Veiligheidshek

Beschermrailing met poort
De beschermrailing met poort wordt meestal gecombineerd met blok rails en kan worden voorzien van een elektrische of mechanische vergrendeling. Allebei is ook een mogelijkheid.
Beschermrailing met poort

Voet controle unit
Dit is een zeer goede oplossing, als je beiden handen vrij moet hebben.
Voet controle unit

Externe netadapter verpakt in plastic hoes
Deze netadapter is volledig beschermd door een plastic hoes. Een externe netadapter maakt de toegang voor onderhoud eenvoudiger.
Externe netadapter verpakt in plastic hoes

Externe netadapter verpakt in stalen hoes
De Externe netadapter die in een stalen hoes is verpakt, biedt extra bescherming in omgevingen waar het risico groter is dat een netadapter beschadigd kan raken. Het biedt ook bescherming als er een risico is op vallende voorwerpen die de netadapter kunnen raken.
Externe netadapter verpakt in stalen hoes

Lifting eyebolts
Lifting Eyebolts maken de installatie en transportatie gemakkelijker en veiliger. Sommige elementen vereisen een groter platform.
Lifting eyebolts

Cirkelvormige draaitafel
De Cirkelvormige draaitafel is verzonken of geïntegreerd in het lift tafelblad. De draaischijf is verzonken in een secundair tafelblad, deze is gemonteerd op het hoofd schaarlift platform.
Cirkelvormige draaitafel

Rechthoekige draaitafel
De rechthoekige draaitafel is gemonteerd op het lift tafelblad en voorzien van een inductieve sensor trapping, zodat risico's vermeden kunnen worden. Het is een rechthoekig oppervlak dat betaat uit bouten die zijn gemonteerd aan het hoofd van een schaarliftplatform. De rechthoekige draaitaifel beschikt over een veilige regelafstand en is elektronisch vergrendeld wanneer het verplaatst moet worden naar de exploitant.
Rechthoekige draaitafel

Rollenbaan
Rollenbanen of een ander transportband type wordt vaak gebruikt bij de productie van systemen waarbij verschillende niveaus moeten worden bereikt. Het goed vermelden van de lengte en het gewicht van de goederen is de beste oplossing.
Rollenbaan

Oprijplaat op korte zijde
Deze accessoire heeft vrijstaand, glad oppervlak. Het zorgt ervoor dat de helling geschikt is voor uw lading.
Oprijplaat op korte zijde

Oprijplaat op lange zijde
Deze accessoire vrijstaand, glad oppervlak. Het zorgt ervoor dat de helling geschikt is voor uw lading.
Oprijplaat op lange zijde

Rail running chassis
De niveauverschillen in een spoorgebonden transport systeem kunnen eenvoudig worden weggenomen door gebruik te maken van een flange wheel base frame. Deze apparatuur kan met of zonder mechanische aandrijving worden geleverd. De eenvoudigste manier om om te gaan met een hoogteverschil in een spoorgebonden transport systeem is een heftafel te voorzien van flanged wheels. De basis kan een onaangedreven draaistel zijn of uitgerust worden met en zelf-aandrijving.
Rail running chassis

Versterkt platform
Het versterkt platform geeft extra steun aan de tafel en bevat mechanische stops in het funderingsframe.
Versterkt platform

Kantelbeveiliging
Dit helpt om de heftafel te stabiliseren. Het risico dat de heftafel naar boven scharniert wordt hierdoor geminimaliseerd. Deze bescherming wordt aanbevolen als de uitbreiding van het platform meer dan 10% bedraagt.
Kantelbeveiliging

Beschermend (draad)gaas
Het beschermt de tafel tegen stof, vuil en puin in een blootgestelde omgeving. De heftafel kan worden ingesloten in een loopnet gordijn, zodat het risico op verwondingen of beklemmingen wordt verminderd. Het loopnet gordijn kan ook bescherming bieden tegen een mechanische beschadiging. Alle beschermende mesh/ rokken vereist een tafelverlenging van 150mm LxB.
Beschermend (draad)gaas

Beschermende balken (bellow)
De balken zijn weerbestendig en geschikt voor de buitenlocatie. Alle beschermende mesh/rokken vereisen een tafelverlenging van 150mm LxB.
Beschermende balken (bellow)

Beschermende rok
De rok is weerbestendig en geschikt voor de buitenlocatie. Alle beschermende mesh/rokken vereist een tafelverlenging van 150mm LxB.
Beschermende rok

Inspectieluik
Het inspectieluik biedt toegang tot de aggregaat wanneer de heftafel volledig is gesloten
Inspectieluik

Extreem zware werkzaamheden
Wanneer een heftafel onder extreme omstandigheden moet werken, kan deze worden uitgerust met extra functies voor intensief gebruik.
Extreem zware werkzaamheden

Automatische stijgstop
De automatische stijgstop is ontworpen om ongelukken te voorkomen als de heftafel onverwachts begint te heffen. De uitbreiding van het platform vereist een lengte van 150mm.
Automatische stijgstop

Tranenplaat platform
Dit platform is niet glijdbaar en heeft geen roestend oppervlak.
Tranenplaat platform

Mechanise sloten in het platform
Mechanise sloten in het platform

Fotocellen
Fotocellen

Verpakking
Een verpakking is een stevige en duurzame houten behuizing, om meerdere goederen te kunnen verwerken. Onze productverpakking is ook verkrijgbaar in een "geclassificeerde uitvoering", dit is in overeenstemming met ISPM 15.
Verpakking