Uw zoekopdracht levert geen resultaten op

Producten

  Uw zoekopdracht levert geen resultaten op

  Categorieën

   Uw zoekopdracht levert geen resultaten op

   Pagina's

    Uw zoekopdracht levert geen resultaten op

    Casestudy’s

     Uw zoekopdracht levert geen resultaten op

     SMART LIFTING
     SOLUTIONS

     EdmoLift is één van de grootste fabrikanten en leveranciers van schaarheftafels, pallet handeling producten en handmatige tilhulpen. Al meer dan 55 jaar leveren wij succesvol heftafels en oplossingen voor material handling. Onze grootste klanten zijn industriële bedrijven, maar onze producten vindt u ook bij distributiecentra's, gezondheidsinstellingen, service- en handelsbedrijven. Ons doel is om de beste en meest ergonomische, kosteneffectieve oplossing te bieden voor uw til- en handlingsbehoeften.

     NIEUW – NEO 30 maakt tillen makkelijker

     Nieuws

     Twee jaar van intense ontwikkeling en testruns zijn eindelijk voorbij. EdmoLift presenteert als eerste in de markt een gestandaardiseerde hydraulische heftafel, geschikt voor continu intensief gebruik, 24/7 – de HDL 2000.

     Lees meer

     Een van onze klanten had een goede oplossing nodig bij het restaureren en renoveren van oude gebouwen in Amsterdam.

     Lees meer

     EdmoLift heeft zijn assortiment uitgebreid met het NEO 30-hijstoestel. Dit mobiele product op batterijen maakt het tillen van maximaal 30 kilo gemakkelijker dan ooit.

     Lees meer

     De heftafel wordt gebruikt om (afval)containers vanuit een parkeergarage naar normaal niveau te liften.

     Lees meer

     Stel hier uw vraag

     Onze Producten

     EdmoLift produceert heftafels die geschikt zijn voor bijna elke applicatie binnen alle industrieën: van de kleinste componenttafels tot de grootste loadingdock of deur-tot-deur heftafels. De capaciteit varieert van 200 kg tot wel 10.000 kg. In totaal zijn er meer dan 300 standaard modellen evenals op maat gemaakte specials. 

      

     Bij EdmoLift, is het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van oude modellen, een belangrijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. Eén stap voor zijn is een groot voordeel! Marktleider in onze branche zijn, is iets waar we trots op zijn, en met onze topproducten garanderen we dat u tevreden zult zijn als u een EdmoLift-oplossing kiest voor uw volgende project.

     Referenties