Uw zoekopdracht levert geen resultaten op

Producten

  Uw zoekopdracht levert geen resultaten op

  Categorieën

   Uw zoekopdracht levert geen resultaten op

   Pagina's

    Uw zoekopdracht levert geen resultaten op

    Casestudy’s

     Uw zoekopdracht levert geen resultaten op

     EDMOLIFT VOORZIET DE WERELD MET HEFOPLOSSINGEN!

     EdmoLift is één van de grootste fabrikanten en leveranciers van schaarheftafels, pallet handeling producten en handmatige tilhulpen.

     EdmoLift levert met succes haar hef- en tilloplossingen aan bedrijven van uiteenlopende groottes, in verschillende industrieën. Waaronder bedrijven in engineering, productie, verpakking, gezondheidszorg en onderzoek voor meer dan 55 jaar!

     Het bedrijf werd in 1964 opgericht door ingenieur Torbjörn Edmo en is gevestigd in Zweden. EdmoLift opereert vanuit moderne, op maat ontworpen gebouwen met inbegrip van hun productie-, service- en verkoopafdelingen, samen met uitgebreide opslagfaciliteiten.

     EdmoLift’s ervaren team van vriendelijke medewerkers reageert snel om de beste en meest kosteneffectieve hef- en tiloplossingen te bereiken.

      

     Ons assortiment

     EdmoLift produceert heftafels die geschikt zijn voor bijna elke applicatie binnen alle industrieën: van de kleinste componenttafels tot de grootste loadingdock of deur-tot-deur heftafels. De capaciteit varieert van 200 kg tot wel 10.000 kg. In totaal zijn er meer dan 300 standaard modellen evenals op maat gemaakte specials. 

     Bij EdmoLift, is het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van oude modellen, een belangrijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. Eén stap voor zijn is een groot voordeel!

     In ons assortiment bevinden zich producten die absoluut uniek zijn en een wereldwijd goedgekeurd patent hebben voor het ontwerp en constructie. Onze armliften en de laagbouwheftafels zijn hier voorbeelden van.

      

     Waarom kiezen voor EdmoLift?

     Ons idee is om heftafels, armliften, kantelaars, tilhulpen en andere gerelateerde apparatuur voor intern transport te produceren en leveren om ergonomisch verantwoorde en efficiënte producten te bieden die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Door producten te ontwikkelen en aan te passen in nauwe samenwerking met onze klanten - de gebruikers - streven we ernaar om producten aan te bieden op een gepast technisch niveau, met een duurzame ontwerpkwaliteit en concurrerende prijzen.
      

     • Kortste levertijden in de heftafelbranche.
     • Alle onze producten hebben een CE-markering en worden uitgegeven met een conformiteitsverklaring.
     • Volledige ondersteuning met installatie, service en onderhoud.
     • Reserveonderdelen voor alle modellen liggen op voorraad voor verzending op dezelfde dag.
     • Veel heftafelmodellen zijn uit voorraad leverbaar.
     • Talloze opties zoals draaitafels, kantelplatforms, laadkleppen, balgen of gaasschermen, wielframe, hekwerken en poorten zijn beschikbaar voor onze heftafels, lifttrolleys en tilhulpen om aan uw eisen te voldoen.
     • Onze producten kunnen op maat gemaakt worden naar de wensen van de klant.
     • De gemiddelde operationele levensduur van een EdmoLift-heftafel is meer dan 15 jaar. Goede service en onderhoud zorgt voor een probleemloze werking en naleving van wettelijke voorschriften.
     • De belangrijkste verkoopingenieurs van EdmoLift hebben 150 jaar ervaring in het werken met schaarlifttafels - de #1-experts in de sector.
     • 100% van de ondervraagde klanten beschouwen de EdmoLift-producten en -service als goed, zeer goed of uitstekend.

      

     EdmoLift heeft kantoren in 10 landen en een wereldwijd netwerk van distributeurs

      

      

      

     Het gaat niet alleen om geweldige producten, concurrerende prijzen, uitstekende service en een enorm assortiment
     - bij EdmoLift bieden we onze klanten veel, veel meer!

      

     Expertise
     Onze medewerkers zijn experts, hun kennis en expertise garanderen dat het aangeboden product het juiste is voor de toepassing.

     Waarde
     Betere prestaties, grotere betrouwbaarheid, lagere servicekosten, het beste voor de veiligheid – in totaliteit de meest heftafels die beschikbaar zijn.

     Ervaring
     Bij EdmoLift hebben we sinds 1964 de klanten op locatie bezocht, toepassingsgebieden geïnventariseerd en gespecificeerde apparatuur geïnspecteerd. Onze technische medewerkers hebben tientallen jaren ervaring uit eerste hand.

     Ondersteuning
     Vanaf het eerste verkoopmoment en daarna kunt u op ons rekenen. Onze support- en servicemedewerkers staan voor u klaar en onze snelle service is altijd beschikbaar.

     Samenwerken
     We willen een duurzame relatie opbouwen met al onze klanten. Het maakt niet uit hoe groot of klein uw bedrijf is.

     Betrouwbaar
     We zijn een eerlijke, toegankelijke en ethische organisatie - geen loze beloften. We hanteren een strikt gezondheids- en veiligheidsbeleid en werken volgens strikte milieurichtlijn. Daarnaast zijn we gewoon leuke mensen om zaken mee te doen!