Uw zoekopdracht levert geen resultaten op

Producten

  Uw zoekopdracht levert geen resultaten op

  Categorieën

   Uw zoekopdracht levert geen resultaten op

   Pagina's

    Uw zoekopdracht levert geen resultaten op

    Casestudy’s

     Uw zoekopdracht levert geen resultaten op

     NIEUW – NEO 30 maakt heffen makkelijker

     Binar NEO 30

     EdmoLift heeft zijn assortiment uitgebreid met het NEO 30-hijstoestel. Dit mobiele product op batterijen maakt het tillen van maximaal 30 kilo gemakkelijker dan ooit. 

     "Het kan het beste worden omschreven als een verlengstuk van de menselijke arm, er is niets vergelijkbaars op de markt", zegt Mikael Fernlund, Sales Manager Nordic Countries bij EdmoLift AB.


     ERGONOMISCHE OPPLOSSINGEN VOOOR DIVERSE INDUSTRIËN

     Een goede ergonomie zorgt voor een hoge productiviteit en slimme ergonomische oplossingen zijn precies wat EdmoLift levert. Met de NEO 30 is het productassortiment nu aangevuld met een soepel, flexibel en zeer betaalbaar hijstoestel dat het vermogen heeft om elke operatie te vergemakkelijken welke regelmatig verticaal hijsen vereist.

     Het is een eenvoudig te installeren hulpmiddel. Er is geen uitgebreide montage, geen elektrische bekabeling.

     "Het enige wat je nodig hebt is een haak aan het plafond, of een traversesysteem, dat een lading van 70 kilo aankan, en dan kun je aan de slag", zegt Mikael Fernlund.

     Als de installatie eenvoudig is, is het werken met NEO 30 zelfs nog eenvoudiger. De operator houdt gewoon de easy-grip bedieningshendel vast en stelt de hef- en daalsnelheid in met zijn hand. Snelle handbeweging - snelle hefbeweging, langzame handbeweging - langzame hefbeweging. De NEO 30 voelt de beweging van de hand en versterkt deze, maar zonder dat deze schokkerig wordt. Bewegingen zijn gecontroleerd, nauwkeurig en veilig.

     Het is zo eenvoudig en intuïtief dat het apparaat kan worden beschouwd als een verlengstuk van de menselijke arm.

     "Dit is een unieke tool die niet echt een tegenhanger op de markt heeft", zegt Mikael Fernlund. Het is zeer flexibel en gebruiksvriendelijk, waardoor het in een groot aantal verschillende industrieën kan worden gebruikt.

     De NEO 30 wordt geleverd met een standaard haak, maar er zijn ook andere haken, vacuümgrijpers en magneetgrijpers verkrijgbaar als accessoires om het gebruik in verschillende processen verder te vergemakkelijken.

     Standaard bevat de BINAR NEO 30: de NEO 30, ophanging, adapter, oplader, twee batterijen, standaard haak en producthandleiding.

     Bekijk product