Onze tevreden klanten

De heftafels en tilhulpen van EdmoLift bewijzen al velen jaren hun dienst in uiteenlopende situaties.

Wij hebben enkele referenties geselecteerd waarbij de installatie en het gebruik verschillend is. Iedere situatie is uniek en het team van EdmoLift denkt daarom graag met u mee. Op welke manier en met welk doel gaat u het product gebruiken? Graag ontvangen wij zo veel mogelijk informatie alvorens wij een offerte maken. Daarnaast geven wij bij grote installaties altijd de voorkeur uw werkplek te bezoeken ter controle van alle afmetingen en details.

Heftafel met aangepast platform – CL2000

Met deze CL 2000 worden pallets en rolcontainers uitgepakt op ergonomische werkhoogte bij 26 werkstations. Het platform is aangepast aan de eisen van de klant, zo bevatten de heftafels een opstaande rand in één hoek en inkepingen voor de rolcontainers, 13x linkerzijde en 13x rechterzijde.

Ook zijn de heftafels qua kleur aangepast aan de huisstijl van de klant.

Goederenlift met hekwerk – TT3000

Deze TT 3000 is ter vervanging van een oude goederenlift en is daarom gepast aan de bestaande situatie. Deze heftafel is voorzien van een dubbel draaiend hekwerk en rondom onder de heftafel een gaasgordijn.

Met deze heftafel kan de klant gemakkelijk goederen vanaf de opslag naar het nulniveau verplaatsen.

Heftafel met rollenbaan – TL3000

Deze TL 3000 staat in pallethandelinglijn van een chemiebedrijf. De heftafel is voorzien van een aangedreven rollenbaan en is aangepast voor een ATEX zone 22.

Wanneer een heftafel meer dan 10.000 cycly/jaar moet heffen, wordt deze voorzien van een HD-kit (Heavy Duty).

Loadingdock – TTV 2LB

Met deze TTV 2LB kunnen bestelwagens gemakkelijk laden en lossen. Op de heftafel staan twee wanden en een onderdoorloopscherm als valbeveiliging.

Bent u op zoek naar meer informatie?